הנושא החם: קריירה ומנופאוז בדרגות בכירות ותוכנית המנטורינג wCFO - סיום מחזור 5
במפגש wCFO של פורום CFO ציינו את סיום המחזור החמישי של תוכנית המנטורינג לסמנכליות כספים, לצד שיחה פתוחה על גיל המעבר והקשר שלו לעבודה ולקריירה.
במפגש קרן גל - אור, CFO קבוצת גומי עין שמר, הביאה נקודת מבט של מנהלת מנוסה על נושא שעדיין אינו מדובר מספיק: ניהול וקריירה בתפקידים בכירים בתקופת גיל המעבר. דרך סיפורה האישי הדגישה את חשיבות המודעות לנושא, להשלכותיו ולאפשרויות המענה, ואת הצורך בהבנה ובתמיכה בנשים שחוות שינויים דומים. ד"ר שירי אורי מקופת חולים מאוחדת, מומחית ברפואת משפחה וגיל מעבר, הרחיבה על ההיבטים הבריאותיים ועל חשיבות המודעות והמענה האישי. ליאן גולדשטיין, מובילת תוכנית המנטורינג, סיכמה מחזור שכלל 61 משתתפות ו-36 זוגות, ששיתפו בתובנות על מעברי קריירה, קבלת החלטות והערך של ליווי מקצועי ואוזן קשבת.
לאורך המפגש עלתה החשיבות של מרחב שבו אפשר לדבר גם על האתגרים שמאחורי התפקיד, להתייעץ וללמוד מניסיונן של אחרות ושל קשרים שממשיכים גם אחרי סיום התוכנית.

