נגיד בנק ישראל, פרופ' סטנלי פישר, התייחס הערב להמלצות ועדת ששינסקי באירוע השנתי של פורום CFO: "המלצות ששינסקי יתרמו לפיתוח משק האנרגיה והגז לטובת כלל אזרחי המדינה והדורות הבאים, ויתנו תמריצים ליזמים מקומיים ומחו"ל . ההמלצות נותנות מקום של כבוד לפעילות היזמים שלוקחים חלק חשוב בנשיאת הסיכונים ומאזנות את חלקה של המדינה וזכות האזרחים על משאבי הטבע. אני מצטער על ההשמצות הלא ענייניות שספגו חברי הועדה במהלך עבודתה, ושולח ברכה לחברי הועדה על עבודתם המקצועית. הועדה עשתה עבודה חשובה מאוד לעתיד המדינה."
בנושא שוק האשראי החוץ בנקאי אמר פישר כי "היום הסקטור הבנקאי מספק 53% מהאשראי והסקטור הלא בנקאי 29%. בשנת 2000 רק 5% משוק האשראי הורכב מאשראי לא בנקאי, שברובו הוא אג"ח קונצרניות. זו מהפכה שהיא תוצאה של הרפורמה במערכת הפנסיה ורפורמת בכר. האשראי החוץ בנקאי הוא דבר טוב אך גם סיבה לדאגה. כולנו צריכים להיות מאוד זהירים לא לחזור למצב שהיה לפני שנתיים וחצי שבו אפשר היה לקנות כמעט כל דבר בשוק האג"ח הקונצרני. יש לוודא שיש שמירה מספיק נחושה על רמת הסיכון שחברות ומשקיעים לוקחים על עצמם. לפי החוק, הרשות לניירות ערך צריכה להתייחס בעיקר רק לענייני שקיפות – להיות בטוח שהחברה נותנת למשקיעים מספיק מידע כדי שיוכלו להגיע להחלטה מבוססת עובדות. האחריות לניהול הסיכונים ואיכות האשראי עוברת למנהלי קרנות ולאחרים שקונים איגרות חוב. מחכה לנו עתיד מבטיח רק אם ננהל אותו באופן אחראי".
פישר ציין עוד כי מאז תחילת המשבר הכלכלי ועד היום פועל בנק ישראל כדי לחזק את הממשל התאגידי וניהול הסיכונים במערכת הבנקאית. "מוסכם שלניהול הסיכונים ולממשל התאגידי בבנקים היה חלק במשבר הפיננסי. לכן, במשך המשבר ועד היום אנחנו מגבשים לא מעט צעדים לחיזוק הממשל התאגידי בבנקים. כשמשק במצב טוב כל הלוואה נראית מוצלחת. כשנכנסים לבעיה מבינים אם זה היה רעיון טוב או לא. המפקח על הבנקים דורש עצמאות של מנהל הסיכונים, ה-CFR, בבנק עם גישה ישירה לדירקטוריון, עם סמכות מספקת, משאבים ויכולות התואמות לניהול הסיכונים. הוא צריך להיות בן הברית של ה-CFO בכל חברה. זה חלק חשוב מהשינוי בפונקציית הממשל התאגידי".